Pagina's

zondag 30 maart 2014

kaart in box

Overal op facebook zie je nu de kaart in box/explosiekaartbox, of hoe ze het ook noemen, voorbij komen. Dus ik heb ook een poging gewaagd. Het is niet makkelijk om de box aan te kleden. Je moet opletten dat het niet te dik wordt, niet teveel uitsteekt enz. Maar wel een keertje grappig om te maken.
Bij Make it Crafty is het toevallig deze maand ook nog een challenge dus daar ook maar meegedaan. Ik heb op de box een hele leuke digi verwerkt. De Sitting Flower Sprite. Dit is er eentje van een hele leuke serie.

Everywhere on facebook you encounter the card in box/explosioncardbox, or whatever they call it.
So I gave it a go as well. It's not easy to decorate the box. You have to consider that it won't get too thick, things not sticking out etc. But it's a fun thing to make for a change.
At Make it Crafty it happens to be a challenge this month so I entered. I used a really cute digi on the box. The Sitting Flower Sprite. It's one from a very lovely series.Wit CS met een DP van Studiolight. Alles met paars gedistressed. 
Versierd met een lintje, veel bloemetjes en takjes. 

White CS with a DP from Studiolight. Everything is distressed with purple.
Decorated with a ribbon, lots of flowers and leaves.


De onderkant van de box heb ik ook bewerkt. Op het DP heb ik met een sjabloon van Dutch Doobadoo en de spritzer van Tim Holtz een leuk motiefje gesprayed. Heel leuk om te doen.

I've also decorated the bottom of the box. On the DP I sprayed a pattern with a mask from Dutch Doobadoo and the spritzer from Tim Holtz. 
De digi is ingekleurd met Distress en Twinklings.
Rain Forrest voor het lijfje, Spiced Pumpkin voor de oogjes. En Seedless Preserves voor de bloem.
post signature

1 opmerking: